Beställningsinformation

Allmänt
Svenska Akademiens ordbok distribueras av eddy.se ab. Vi reserverar oss för eventuella fel i artikelinformation och förbehåller oss rätten till prisändringar utan föregående avisering. Genomförd beställning innebär att du godkänner köpvillkoren och samtycker till att namn och person- alternativt organisationsnummer registreras i vårt kundregister.

Leverans
Vi expedierar din beställning normalt inom 1-3 arbetsdagar. Vi reserverar oss för att titlar kan vara slutsålda eller restnoterade. Leveranser som väger under 2 kg levereras normalt med brev, annars med Postens pakettjänster.

Priser
På hemsidan kan du själv välja om priserna ska anges inklusive eller exklusive moms. Klicka på prislänken i det övre hörnet till höger för att ändra alternativ.

Frakt
Frakt debiteras till självkostnadspris och framgår av beställningsformuläret på hemsidan.

Betalning
Vi accepterar betalningsaltertnativen Swish, kort och PayPal. För villkor se: https://cdn.dibspayment.com/terms/easy/terms_of_use.pdf

Ångerrätt
Ångerrätt gäller för privatpersoner inom fjorton dagar efter att varan levererats. Detta förutsätter att varan är i nyskick och att den returneras i originalförpackning. Returadressen är:
 
eddy.se ab
Skarphällsgatan 13
621 41 Visby

Reklamation
Defekta böcker ersätts med felfria, och eddy.se ab står kostnaden returporto. Detsamma gäller vid felaktigt levererade böcker. Kontakta order@eddy.se.

Kontaktuppgifter
eddy.se ab
Bokorder
Box 1310
621 24 Visby

Frågor om order, betalningar, reklamationer: order@bokorder.se
Telefon: +46 498 253900 (vardagar 8.30-16.30)

Information till återförsäljare